ترجمه طرز تهیه غذاهای ملل مختلف

(2 رای‌ها)
94
100

امروزه برای مردم اهمیت زیادی دارد که غذاهای مدرن و جدیدی بخورند. آن‌ها دوست دارند غذای ملل مختلف را امتحان کنند. در هر کشوری مردم علاقه دارند با آشپزی ملل مختلف آشنا شوند، طرز تهیه آن‌ها را یاد بگیرند و آن‌‌ها را در منزل آماده کنند تا بتوانند از این غذاهای فرنگی و جدید لذت ببرند.

مترجم‌ها می‌توانند به راحتی طرز تهیه غذای ملل مختلف را ترجمه کنند و آن‌ها را در اختیار مردم و همین‌طور آشپزهای حرفه‌ای قرار دهند.

از غذاهایی که طرفداران زیادی دارند می‌توان به غذاهای فرانسوی، ایتالیایی و همین طور غذاهای عربی خوشمزه اشاره کرد. بهتر است با ویژگی‌ها و عادات غذایی مردم این کشورها آشنا بشوید تا بهتر بتوانید تصمیم بگیرید طرز تهیه غذاهای کدام کشورها را ترجمه کنید.

غذاهای فرانسوی

اگر بخواهیم به عادات غذایی فرانسوی‌ها اشاره کنیم باید بگوییم آن‌ها اهمیت زیادی به صرف وعده‌های غذایی در کنار اعضای خانواده می‌دهند و این امر باعث می‌شود روابط‌شان مستحکم‌تر و بهتر شود. آن‌ها حداقل یک وعده غذایی را در کنار هم می‌خوردند و سعی می‌کنند غذاهای خوشمزه‌ای را برای آن وعده آماده کنند و از آن لذت ببرند. همین امر باعث شده در فرهنگ فرانسه دستورغذاهای فوق‌العاده‌ای وجود داشته باشد. محبوب‌ترین غذاهای فرانسوی‌ها غذاهای دریایی هستند که با سس‌های مختلفی سرو می‌شوند. در حقیقت قسمت اصلی غذاهای فرانسوی را سس‌هایی از جمله سس بشامل، سس‌های کره‌ای، سس مایونز و سس گوجه فرنگی (که به سس مادر معروف است و در تهیه بسیاری از سس‌ها از آن استفاده می‌شود) تشکیل می‌دهند. معروف‌ترین سس فرانسوی‌ها نیز سس پنیر نام دارد.

با قطعیت می‌توان گفت که غذاهای فرانسوی از معروف‌ترین و متنوع‌ترین غذاها در سراسر جهان هستند و فقط غذاهای چینی از لحاظ تنوع و گوناگونی توانایی رقابت با غذاهای فرانسوی را دارند.  پس فرصت خوبی برای مترجم‌ها فراهم می‌شود که بتوانند طرز تهیه این غذاهای مدرن و فرنگی .آماده کنند و در اختیار همه قرار دهند

 french food

از جمله غذاهای فرانسوی که در رستوران‌های کشور ما آماده می‌شود می‌توان به سوپ پیاز و سوفله شکلات اشاره کرد.

برخی از غذاهای معروف فرانسوی:

  • Lorraine
  •  Andouillettes
  •  Anguilles au vert
  •  Coq ala a biere
  •  Flamiche
  •  Tarte au fromage
  •  Les Carbonades flamandes
  •  Gaufres a la citrouille
  •  Hochepot flamand
  •  Potjevleisch
  •  Soup al ail
  •  Tarte agros bords
  •  Waterzooi

غذاهای ایتالیایی

باوجود این که پیتزا و پاستا اصلی‌ترین غذاهای ایتالیایی‌ها را تشکیل می‌دهند ولی آمار چاقی در این کشور پایین‌تر از سایر کشورها است چراکه مردم سعی می‌کنند عادت‌های غذایی درستی داشته باشند. برای مثال روغن اصلی مورد استفاده آن‌ها روغن زیتون است. زمان پخت غذاهای‌شان کوتاه و زمان خوردن‌شان طولانی است. پس افراد با عادت‌های غذایی درست، هم می‌توانند از غذاهای خوشمزه ایتالیایی لذت ببرند و هم تناسب اندام خود را حفظ کنند.

در کل غذاهای ایتالیایی طرز تهیه ساده‌ای دارند و هریک از آن‌ها از حداقل دو و حداکثر چهار ماده اصلی تشکیل می‌شود. آشپزهای ایتالیایی بیشتر بر کیفیت مواد تشکیل دهنده غذاها تاکید می‌کنند نه بر پیچیده و دشوار بودن طرز تهیه آن‌ها. در ایتالیا مواد تشکیل دهنده غذاها در نواحی مختلف متفاوت است و یک غذای مشخص باتوجه به این که در کدام یک از مناطق ایتالیا آماده می‌شود مواد تشکیل دهنده‌اش تغییر می‌کند و همین امر سبب تنوع فراوان مزه‌ها در غذاهایی ایتالیایی شده‌اند.  

پس یک غذای مشخص ممکن است با چند نوع ماده مختلف تهیه شود و همین امر باعث می‌شود مترجمان برای یک غذا چند نوع طرز تهیه مختلف ترجمه کنند!

italian food

از غذاهای معروف ایتالیایی که در کشور ما طرفداران زیادی دارد می‌توان به لازانیا، پیتزا مارگاریتا و تیرامیسو اشاره کرد.

برخی از غذاهای معروف ایتالیایی:

  •  Agnolotti
  •  Bavette, bigoli, bucatini
  •  Cannelloni, crespelle
  •  Capellini, cappelletti
  •  Chitarra
  •  Conchiglie
  •  Ditalini
  •  Eliche
  •  Farfalle, festoni, fettuccine, filatieddi, fusilli
  •  Focaccia al rosmarino – a pizza based on rosemary and olive oil, sometimes served with prosciutto, usually served as appetizer
  •  Pizza alla napoletana (or Neapolitan) – tomato, mozzarella and anchovy
  •  Pizza capricciosa – with tomato, mozzarella, mushrooms, artichokes, black and green olives
  •  Pizza marinara – tomato, oregano and garlic
  •  Pizza pugliese – tomato, mozzarella and onions
  •  Pizza romana (Roman pizza) – tomato, mozzarella, capperi and anchovy
  •  Pizza siciliana (Sicilian pizza) – tomato, mozzarella, capperi, olive and anchovy

غذاهای خوشمزه عربی

علاقه فراوان به غذا همیشه در فرهنگ عرب‌ها وجود داشته. غذاهای عربی که معمولا با عنوان غذاهای لبنانی شناخته می‌شوند نه تنها در خاورمیانه بلکه در سطح جهان نیز بسیار معروف هستند.  در غذاهای عربی از ادویه‌های خاصی استفاده می‌شود و همین امر باعث طعم و بوی فوق‌العاده آن‌ها شده است. به علت همسایگی ایران با کشورهای عربی، بسیاری از غذاهای خوشمزه این کشورها در ایران نیز پخته می‌شوند و حتی یک سری از آن‌‌ها مانند فلافل جزئی از فرهنگ غذایی ما شده‌اند. حمص نیز یکی دیگر از غذاهای خوشمزه عربی است که در کشور ما زیاد پخته می‌شود و طرفداران زیادی نیز دارد. ولی در کل تنوع و جذابیت غذاهای عربی آن‌قدر زیاد است که مطمئنا با تعداد زیادی از آن‌ها تا کنون آشنا نشده‌ایم پس مترجم‌ها می‌توانند با ترجمه طرز تهیه آن غذاها ما را با غذاهای خوشمزه و جذاب عربی آشنا کنند.

arabic food

برخی از غذاهای معروف عربی:

  •  Kanafeh
  •  Luqmat al-qadi
  •  Ma'amoul
  •  Kabsa
  •  Mujaddara
  •  Mansaf
  •  Maqluba
  •  Bazin
  •  Musakhan
  •  Baalbek
  •  Kushari

همان طور که دیدید در این فرهنگ‌ها دستور غذاهای جذاب و زیادی وجود دارند. مترجم‌ها می‌توانند با ترجمه طرز تهیه غذاهای فرنگی دستور غذاهای جدید و مدرنی را وارد فرهنگ خودمان بکنند و از این طریق نه تنها به مردم عادی بلکه به آشپزهای حرفه‌ای و معروف نیز کمک کنند.

کلمه‌ها و عبارت‌های موجود در طرز تهیه غذاهای ملل

برای اینکه شما مترجمان راحت‌تر بتوانید طرز تهیه غذاهای ملل مختلف را ترجمه کنید، تعدادی از کلمات و عبارت‌های کاربردی به همراه ترجمه‌شان را در زیر برایتان آورده‌ایم:

  • Tablespoon (tbsp): قاشق غذاخوری
  • Teaspoon (tsp): قاشق چای‌خوری
  • Cup: پیمانه
  • Clove: حبه
  • Chopped: خرد شده
  • Minced: خرد شده
  • To taste:  مقدار دلخواه 
  • Stick: قطعه یا تکه
  •  Melted: ذوب  شده
  • Halved: نصف شده
  • For garnish: برای تزئین

در طرز تهیه غذاهای ملل مختلف از واحدهای متنوعی برای اندازه‌گیری استفاده می‌شود. برای این‌که آن‌ها را به واحدهایی که در کشور ما رایج‌ است تبدیل کنید، می‌توانید از ماشین‌حساب‌های زیر استفاده کنید.

 

 

 

 

اشتراک پست

ارسال یک نظر

آقای مترجم در شبکه های اجتماعی

آقای مترجم را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

 

وبینار آنلاین ترجمه کتاب گام به گام ترجمه کتاب و نشر آن

 چگونه کتاب مناسبی را برای ترجمه انتخاب کنیم، مطمئن شویم که ترجمه نشده و در کمترین زمان آن را ترجمه کنیم؟

با تدریس علیرضا کاظمی‌نیا

  • مترجم مجموعه کتاب‌های کارآفرینی ناب 
  • دارای مدرک آیلتس آکادمیک 8.5
  • هم‌بنیان‌گذار سایت آقای مترجم

    ثبت نام